Freerider

Vele senioren komen nauwelijks meer buiten omdat zij vaak slecht ter been zijn en daardoor angstig zijn om te struikelen of te vallen over de vele obstakels in de openbare ruimte.

De Freerider scootmobielen bieden een fantastische oplossing voor mensen die niet of nauwelijks meer buiten komen en hierdoor sneller veréénzamen in hun woonomgeving. Zij kunnen makkelijker hun sociale contacten onderhouden of lekker van het zonnetje genieten tijdens een bezoek aan het park. Zelfstandig boodschappen doen en rustig een kop koffie drinken in het winkelcentrum zijn weer de gewoonste zaak van de wereld. Angst voor stoepranden en drempels is verleden tijd en veiligheid is gegarandeerd op deze stabiele en zeer makkelijk te bedienen scootmobielen. Antiloop Mobility biedt u sportief ogende 3-of  4 wiel scootmobielen aan waar u geen rijbewijs voor nodig heeft. Het uitgebreide assortiment strekt zich uit van een zeer lichte opklapbare 3-wiel scootmobiel voor achter in een kleine auto tot een robuuste en sportieve 4-wiel scooter met een actieradius van ca. 50 km voor lange afstanden.

Wij hebben diverse modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom voor meer informatie of een proefrit. Heeft u liever dat wij bij u thuis komen? Geen probleem, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Nu in de showroom