Kymco

Scooters

Bij Kymco kun je kiezen uit een groot aantal verschillende brom of snorscooters. Wil je een sportieve scooter, een scooter voor toerritten of voor woon-werkverkeer, het ideale model zit er altijd tussen.

Het merk levert met modellen als de Like, Sento en NEWSento heuse retroscooters die ervoor zorgen dat je wel de lusten hebt van een klassieke scooter, maar zeker niet de lasten.

De populaire Agility is een ideale scooter voor woon-werkverkeer. Dit model staat garant voor een prima prijs-kwaliteitverhouding en lage gebruikskosten per kilometer.

Rijd je liever een sportieve scooter dan is de Super 8 het model waar je niet omheen kunt, zeker in de geheel nieuwe S-line uitvoering.

En vergeet de People S niet. Dit model is door zijn 16 inch wielen uitermate wendbaar en geschikt voor vele doeleinden.

Ook voor originele Kymco onderdelen en accessoires kunt u terecht bij Antiloop Mobility.

 

 

Scootmobielen                           

Kymco fabricieert naast brandstofscooters ook al enige jaren scootmobielen en rollators.

Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Kymco maakt alleen vierwiel scootmobielen. Deze zijn veel stabieler dan driewiel scootmobielen.

Voorheen kreeg u een scootmobiel gratis van de gemeente. Tegenwoordig is dat niet meer zo vanzelfsprekend. De huidige bezuinigingen hebben ervoor gezorgd dat u vaak vele jaren huur moet betalen voor het gebruik van een scootmobiel.

U doet er daarom goed aan u van te voren te laten informeren of u niet goedkoper uit bent door uw scootmobiel zelf aan te schaffen. Op deze manier kunt u een scootmobiel uitzoeken die echt bij u past en ook echt uw eigen bezit is.

Wij bieden 6 verschillende modellen van de vierwiel Kymco scootmobiel  aan. Bijna alle modellen zijn voorzien van led verlichting. Er is nagedacht over het zitcomfort d.m.v. verstelbare stoelen, draaistoelen en armleuningen.

Het model Mini LS is uit elkaar te halen en kan ingeklapt in de achterbak van uw auto worden meegenomen.

Kom naar onze showroom voor nadere toelichting.