Ligier

 

        Rijden zonder autorijbewijs!

        in een brommobiel van Antiloop Mobility.

Klik op onderstaande foto voor een spannende introductie van de nieuwe modellen van Ligier!

    

De DCI Revolution motor is een vernieuwde DCI motor met een snellere acceleratie en een lager toerental op topsnelheid. Het 'Easy Parking Systeem' helpt om soepel en langzaam in te parkeren of weg te rijden.

Een brommobiel of 45 km auto kun je niet meer wegdenken uit het verkeer. Een brommobiel zorgt voor onafhankelijkheid. Voor een brommobiel gelden grotendeels dezelfde regels als voor een auto. De brommobiel behoeft geen jaarlijkse APK en er is geen wegenbelasting verschuldigd. De maximum snelheid is 45 km per uur. Voor mensen zonder autorijbewijs is een brommobiel de oplossing. Als u in het bezit bent van een verlopen rijbewijs of het rijbewijs wordt niet verlengd kunt u direct een AM rijbewijs aanvragen. Antiloop Mobility kan u helpen bij de procedure.

Volgens de wet is een brommobiel een bromfiets op meer dan twee wielen. Praktisch gezien is een brommobiel een mini auto. Met een AM rijbewijs mag u rijden in een brommobiel. Als een B of BE rijbewijs vanuit medisch oogpunt niet meer mogelijk is, ontvangt u na betaling van de vereiste leges op het gemeentehuis  een nieuw AM rijbewijs waarmee u in een brommobiel kunt rijden.

In de stad kom je met een brommobiel goed met het overige verkeer mee. Op stille wegen op het platteland is de brommobiel een goed alternatief,  omdat vaak het openbaar vervoer niet de flexibiliteit geeft die je graag zou willen.

Antiloop Mobility is exclusief Ligier dealer. Wij bieden u:

Diverse merken en uitvoeringen, ook tweedehands
Vakkundig onderhoud van uw brommobiel
Haal– en brengservice
Inruil van uw oude brommobiel
 

Nu in de showroom