SYM

SYM, een toekomstgericht merk

SYM, opgericht in 1954, is een van de grootste tweewielerfabrikanten ter wereld met moderne productiefaciliteiten in onder meer Taiwan, Vietnam en China. SYM zoekt mobiliteitsoplossingen waarmee de 'quality of life' van de eindgebruiker verbetert. Dit doen ze door voortdurend in te spelen op de veranderde markt en de daarbij behorende behoeftes. Het resultaat is een prachtige collectie scooters. Daarom behoort SYM tot de best verkochte scootermerken.

SYM onderdelen

Elke SYM scooter is met originele SYM onderdelen gebouwd. De scooters zijn voorzien van unieke designs en optimale specificaties. Elk onderdeel heeft de strenge SYM teststandaarden voor kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en comfort doorstaan. Door te kiezen voor originele SYM onderdelen houd je je SYM in topconditie en blijven de prestaties optimaal.

Verlengde garantie

Bovenop de fabrieksgarantie van twee jaar, biedt SYM je een garantieverlenging aan van één jaar op ale 50cc voertuigen. Dat betekent niet alleen zonder zorgen de weg op en met volle teugen genieten van de bekende betrouwbaarheid van de SYM scooters, maar vooral gedurende drie jaar zorgeloos rijden! Deze garantieverlenging is verbonden aan voorwaarden. Wij kunnen je alle informatie geven!

            

SYM Mobiliteitsservice

SYM staat voor kwaliteit! Toch blijft de kans bestaan dat je te maken krijgt met een technisch mankement, een lekke band of bijvoorbeeld een lege accu. Prettig is dat je kunt vertrouwen op de voordelen van de SYM mobiliteitsservice. De SYM mobiliteitsservice vraag je aan via de website van SYM direct na aanschaf van je nieuwe SYM scooter. Met de SYM mobiliteitsservice heb je 12 maanden lang recht op gratis pechhulp, waarbij de ANWB of de SYM dealer je snel weer op weg helpt. Binnen die periode kun je maximaal driemaal gratis gebruik maken van de mobiliteitsservice van SYM, mocht dat onverhoopt nodig blijken.

Nu in de showroom

VERKOCHT!
n.v.t.
€2.598
AANBIEDING!
VERKOCHT!
n.v.t.
€1.998
AANBIEDING!
VERKOCHT!
n.v.t.
AANBIEDING!
€2.695