Lifan LF 1200DT elektrische scooter met Lithium Ion accu's nu spectaculair in prijs verlaagd!

In het kader van duurzaamheid en de promotie van elektrische scooters heeft Lifan besloten de prijs van deze state of art elektrische scooter spectaculair in prijs te verlagen. Profiteer van dit prijsvoordeel en laat u overtuigen van de voordelen van elektrisch rijden! U bent van harte welkom voor een proefrit!

De Lifan LF 1200DT elektrische scooter heeft de volgende specificaties:

Motor: Bosch Elektromotor, 115 Nm 1500 W
Actieradius: Afh. rijstijl 50-60 km
Accusoort: Lithium Ion
Capaciteit accu: 60V - 24 Amp
Gewicht accu: 10.5 kg
Voltage accu: 60 Volt
Topsnelheid 25 of 45 km
Verbruik op 100 km: 1.83 Kw/h
Lengte: 195 cm
Breedte: 71,5 cm
Hoogte: 107 cm
Gewicht rijklaar: 72 kg
Standaard: Zij en middenstandaard
Duosteps: Inklapbare duopassagiersteps
Bandenmaat voor: 3.00-10
Bandenmaat achter: 100/80-10

De Lifan LF 1200 is een state of the art elektrische scooter. Hij is vanaf de basis als elektrische tweewieler ontworpen. De Bosch 1.500 Watt motor verschaft meer dan voldoende power, een ongekende acceleratie en gaat zeer economisch om met energie. Tevens wordt er bij het remmen weer energie opgewekt en teruggeleverd aan de accu.
De accu is een 24 Amp Lithium-Ion variant met een levensduur tot 2.000 cycli. Hij is uitneembaar zodat u hem thuis, op het werk, in een restaurant of waar dan ook kunt opladen. Op de accu zit een laad indicator, zodat u ook los van de scooter kunt zien hoe vol de accu is. Uiteraard kunt u de accu ook gewoon in de scooter laden. Onder de buddyseat bevindt zich de accu, daarboven is nog plaats genoeg voor boodschappen.
De buddyseat is standaard vergrendeld en kan alleen met de contactsleutel geopend worden. Het contactslot is extra beveiligd en draait vrij rond zonder het contact in te schakelen. Hij zal dan ook niet snel beschadigen.

Wanneer de accu's de laatste 15% bereiken wordt er automatisch naar een economisch rijprogramma geschakeld, zodat u toch uw bestemming kunt bereiken. De Lifan LF 1200 is tevens uitgerust met cruise control. Op het mooie en overzichtelijke display is naast uw snelheid niet alleen de resterende accucapaciteit af te lezen, maar ook het actuele verbruik.
Het frame kenmerkt zich door zijn stijve constructie, waardoor de Lifan zelfs bij grote belading een uitmuntend weggedrag kent. De gebruikte kunststofmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De delen sluiten naadloos op elkaar aan en kennen geen invloed van vibratie.
Het rijklaargewicht is slechts 72 kg!

De positie van het stuur is instelbaar, waardoor u ongeacht uw afmetingen een aangename zitpositie heeft.

De Lifan LF 1200 is leverbaar in 25 en 45 km/u uitvoering in de kleuren blauw, ivoor metallic wit en zwart.

* Genoemde prijs is all in. U betaalt nu voor deze Luxury uitvoering € 2.049 i.p.v. € 2.499 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.